| Autor |
RE: ZÁMYSEL 2010 |
kelykely
Admin

Hodnosť: royal straight flush
Príspevkov: 1147
Založený: 20.07.07 |
|
Ponuka pre členov klubu-:
chcete sami prispieť novinkou z oblasti POKRU ...
-nič jednoduchšie - napíšte novinku -zašlite ju alebo stisnite -pridať novinku v svojom menu
-po našom schválení ,poprípade pridaní obrázka stávate sa moderátorom VAmi pridanej novinke
-skvalitnite si s nami web. |
|
| Autor |
kelykely
Admin

|
CAWKO,
1,Zajtra nás čaká final 2 turnaje -všetky pozície na nicky sú platené-DRAGON TOUR v herni UvsPoker -následne už na február sú nahodené ďaľšie turnaje na rok 2010. Nov členovia stiaahnite si a zaregistrujte Uvspoker herňu -vpravo kliknutím na banner. Následne svoj nick v herni zašlite sukromnou správou -"smetol" budete na tento ročník -zaregistrovaní.
2,Pre nás z novou herňou sme pripravili serie turnajov-info onedlho
3Ďaľšie partnerské turnaje ako i výhradne naše -budú zaradované a zverejnové zároven i v kalendári ,heslá v diskusii.
Ď. glgl pri stoloch
Upravil kelykely, 30.01.2010 11:21 |
|
| Autor |
kelykely
Admin

|
INFO pre členov.
1DRAGON TOUR v Uvspoker herne myslím ,že už každý vie -pripravené
2 seria ďaľších turnajov s ďaľšími 2 herňami -očkávaná odpoveď
3 séria ďľších oddychových turnajov -priebežne bude doplnená |
|
| Autor |
kelykely
Admin

|
Odpovedal som už -Pridané 29.12.2009 15:01
video -zámysel -nebol na konkretnosť -bola ponuka pre herne.
1,info - LIGA,miniliga,DRAK tour v roku 2010 s termínami.
2,LIGA 2herne nemáme odpoved ,minilga 1herna-bez odpovede,DRAK TOUR -odpoved potvrdená -Uvspoker herna
Bola to informácia čo pripravujeme v tomto roku -nemohol som zadat herne kedže neschválili bank ,či preémiu na konci.
Vela členov písalo kde sa bude hrať,ale systém je že i herne až v januári vedia finn.možnosti a do ktorých projektov pôjdu. |
|
| Autor |
blacktea
Člen
Hodnosť: straight
Príspevkov: 114
Založený: 30.05.08 |
|
zamyslel som sa nad zamyslom, dobreee, inak Kelly dikes za robotu, nech sa dari, a zamyslel som sa aj nad tym videom, tvoj zamysleny umysel som ale nejak nepochopil, resp. som sa nic nedozvedel / to nebolo myslene ironicky/ |
|
| Autor |
kali777
Člen
Hodnosť: one pair
Príspevkov: 3
|
|
Zdravim panove,mal by som jeden dotaz k lige sk/cz 2010,chcel by som sa tiez prihlasit do tohto turnaja ale mam problem s tym ze nie som na Slovensku ale v zahranici (anglicko).Tak neviem ci ma pusti do hier ak ma bude registrovat z anglickeho serveru.Minuly rok som sa pokusal a nepustilo ma tak sa obraciam na Vas o radu.Vdaka. |
|
| Autor |
kelykely
Admin

|
cawko opäť ťa rád čítam..
ponuku do LIGY dostala i BWIN - až dnes manager je po dovolenke späť -tak uvidím cez týžden výsledok |
|
| Autor |
majster
Člen

Hodnosť: flush
Príspevkov: 138
Založený: 25.07.07 |
|
Zdravim Vas, kedze mi skola da zabrat a hram len stredu na bwine vysokoskolsku pokrovu ligu, tak som na Vas zanevrel. Dufam,ze od tohto roku sa pripojim aj ja k vam,Na pokerklub mam dobre spomienky este ked kelykely nebol admin a nezobralto doruk a aj vdaka pokerklubu som vyhral svoj prvy online turnaj, ktory organizovala DAsi vidim,ze bude liga stredu a nedelu....takuvidime Este ked,tak na sbwinomkely nerokujete o spolupraci??? |
|
| Autor |
kelykely
Admin

|
cawko denne mi chodia maily-co pripravujeme na bud.rok.
V decembri sme skoncili LIGU,miniligu,i DRAK TOUR- ....sviatky sú na oddych- no "zámysel na odpovede dostali herne-a video je pre orientáciu pre vás ,že i v zákulisí sa robí nadalej.
Zároveň došli i rekl.predmety za LIGU2010- prvý januárovi týžden zbalím spolu s POKER KLUB SK/CZ prezentami a zasielam najlepším.
Popritom ,kým čakám na vyjadrenia herní som našiel pár sponzorov na vecné ceny ,rekl.prezenty do turnajov ,či k možnosti kúpiť za dostupnú cenu výhradne pre PK SK/CZ.
Zároveň robím na webe ,ktorý sa bude venovať prezentom i rekl.predmetom o ktorý je nielen z nášho klubu záujem ale i priatelov.
Nechcem všetko dať sem ,to by už bolo preplnené
Popritom sa pomaly bude vylepšovať náš web.
Tak preto zatial stručné video zámysel,ktoré je len predprípravou s otáznikmi,kým bude /ak bude / FINAL verzia.
PS: hľadám spravodajcu "noviniek" z oblasti pokru. |
|
| Autor |
Renegade
Člen

Hodnosť: full house
Príspevkov: 207
|
No video som pozrel jedine čo som sa dozvedel že kedy budú turnaje k jednotlivým ligám (turnajom) ale v akých herniach tak to fakt netuším.

Čakal som, že bude vo videu aj dajaký pokec (magický hlas admina) a ono je bez zvuku.

Takže zámysel (smiešne slovo) mi dal info len na 50% (kalendárny plán turnajov) ‚uvidíme aké poker herne kely vybaví.

Drzim palce kely nech sa zámysel podarí  |
|
| Autor |
202mateo202
Člen
Hodnosť: one pair
Príspevkov: 4
|
|
ocenil by som blizsie informácie ..thx |
|
| Autor |
ZÁMYSEL 2010 |
kelykely
Admin

|
CAWKO čl.POKER KLUB SK
CHcel by som Vám predstavit zámysel akcií a turnajov na rok 2010 -ešte je čas ,aby ste sa mohli vyjadriť.
Stále očakávam definitívne vyjadrenie herní. A až následne môžem spracovať finálnu verziu PROPOZÍCII.
Zámysel je uvedený vo video formáte na hl.stránke v novinkách.
TEAM POKER KLUB SK
PS:- kely@pokerklub.sk - prosím zaslať mail prvých 5 z LIGY 2009 na overejnenie ,aby v januári nedošlo k pochybeniu.
Upravil kelykely, 28.12.2009 09:09 |
|