| Autor |
RE: stryyke |
blacktea
Člen
Hodnosť: straight
Príspevkov: 114
Založený: 30.05.08 |
|
GallowayP napísal:
Kluci ja uz tuto hernu odepsal nekdy v listopadu. Soft byl po zmene stejnej jako pouziva Cake Poker, jenze nikdo tam nehral. Par drobnych mi vybrat neslo a prohrat je taky ne, ponevadz tam nikdo nehral za real money.
Cash game byly jen prazdny mistnosti a turnaje se nehrali zadny....Tak jsem dal uninstal a bylo to.

OK, sak ja som ju tiez nemal instal, len som si spomenul, ze tam mam nejaky cash, a support stale nejaky mail obcas zasle, tak, ze ich pretocim, alebo aj nie |
|
| Autor |
GallowayP
Člen

Hodnosť: full house
Príspevkov: 211
Založený: 28.09.07 |
|
Kluci ja uz tuto hernu odepsal nekdy v listopadu. Soft byl po zmene stejnej jako pouziva Cake Poker, jenze nikdo tam nehral. Par drobnych mi vybrat neslo a prohrat je taky ne, ponevadz tam nikdo nehral za real money.
Cash game byly jen prazdny mistnosti a turnaje se nehrali zadny....Tak jsem dal uninstal a bylo to.
 |
|
| Autor |
blacktea
Člen
|
JJ, presne to iste, vyskusal som vsetky postupy, vymazanie programu, vymazanie cookies, a po opatovnom stiahnuti programu / Mozzila a aj Explorer/ addobe mam nainstalovany a mam verziu 10, takze tam by nemal byt problem hlaska : Problém bol nájdený snaží pripojiť na naše servery. Ak vaše pripojenie k internetu funguje správne, prosím počkajte pár minut a skúste to znova. Error: aktualizácia súborov na server dočasne nedostupná. http:/200.26.205.34/?AppName=STRYYKE
Este chcem podotknut, ze som skusil stiahnut aj cez link priamo na stranke herne, tak aj cez to, co si dal na tuto stranku vpravo hore, je to rovnake
Problemy nastali, ked prechadzali na iny soft, teraz je to asi B2B, ale nie som si isty, pretoze sa mi nejak nepodarilo hernu spojazdnit.
Ale aj tak dikes za snahu
Upravil blacktea, 09.01.2010 21:58 |
|
| Autor |
Ludecek
Člen
Príspevkov: 217
Založený: 21.01.08 |
|
Tak jsem si to stáhnul,nainstaloval a Naskočí tabulka: A problem was encountered trying to connect to our servers.If you internet connection is wroking correctly,pleas wait a few minutes and try again.Error:update File on server Temporarily Unavailable.http://200.26.205.34(?AppName=Stryyke Pak jsou tam dvě tabulky: Abort a Retry. Když dám Abort tak to zmizne a když dám Retry tak to naskočí zas...   Ale díky za snahu Kely.... |
|
| Autor |
kelykely
Admin

Hodnosť: royal straight flush
Príspevkov: 1147
Založený: 20.07.07 |
|
Tak som sa stým pohral...na jednom mi tiež nešlo...na druhom ano...stiahol som si soft,zbalil,no 13MB sa do pošty nedá dať.
Tak resume:
VPRAVO hore po prihlásení -člen - máš možnosť stiahnut soft STRYYKE.
Dúfam ,že to pôjde. |
|
| Autor |
Ludecek
Člen
|
Tak stále Nic..Nemůžu najít ani link ke Stažení.....Na Stryyke jsem docela hrál,něco i vyhrál,ale jak mají novej Soft tak nic...Ani přes MB mi nejde Vybrat Škoda |
|
| Autor |
stryyke -stiahni |
kelykely
Admin

Hodnosť: royal straight flush
Príspevkov: 1147
Založený: 20.07.07 |
|
Mrkol som sa ....mne ide.
http://www.stryyke.com/poker?affiliateID=194
skús tento link - je i tam novy modul tak asi to pojde ...predtým zmaž soft starý i cokies
Flash plugin verzie 8 alebo vyššej. Plugin si môžete stiahnuť z Webové stránky spoločnosti Adobe.
Musíte použiť prehliadač s podporou JavaScriptu .
Upravil kelykely, 08.01.2010 16:30 |
|
| Autor |
RE: STRYYKE ide? |
blacktea
Člen
|
tak po nejakom case som si spomenul, ze som hraval na Stryyke, kde mam odlozenych nejakych 20€, s tym, ze ich idem preflakat, nejak sa nemozem stale pripojit do herne / prihlasovacie meno a heslo mam urcite dobre/ nejak sa mi neda nainstalovat soft, problem u mna?ze by stale : Probíhá aktualizace poker klienta do 19. června 6:00 pm. Omlouváme se za nepříjemnosti.

Upravil blacktea, 08.01.2010 12:35 |
|
| Autor |
rezab
Člen

Hodnosť: two pairs
Príspevkov: 9
Založený: 25.09.08 |
|
Probíhá aktualizace poker klienta do 19. června 6:00 pm. Omlouváme se za nepříjemnosti.
Upravil rezab, 19.06.2009 11:02 |
|
| Autor |
blacktea
Člen
|
stomix napísal:
funguje novy soft niekomu ,alebo len mne nie 
Mna tiez nejak nechce pustit, som myslel, ze chyba u mna
 |
|
| Autor |
rezab
Člen

|
|
Já bych ještě počkal, mně peníze od nich 4x přišly. |
|
| Autor |
Ludecek
Člen
|
2.června jsem si poslal 50éček na MB a nic mi nepřišlo??????Psal jsem na support a odpověď přišla Polsky   Takže jsem asi o Penízky Přišel     |
|
| Autor |
rezab
Člen

|
|
Dá se hrát pouze v prohlížeči, zatím, asi.... support nereaguje. |
|